Spring naar content

Duitsland themaland op de Fiets en Wandelbeurs

Op de komende Fiets en Wandelbeurs in Jaarbeurs in Utrecht staat Duitsland volop in de schijnwerpers als themaland. Bezoekers kunnen op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 februari kennismaken met de mooiste routes en regio’s aan de andere kant van de grens. Duitsland heeft prachtige natuurlandschappen en biedt veel mogelijkheden voor actieve en duurzame (fiets)vakanties.

Duitsland heeft veel natuurschoon binnen de landsgrenzen. 16 nationale parken, 18 UNESCO-biosfeerreservaten en 104 natuurparken bieden een grote afwisseling aan flora en fauna. Wist je dat circa een derde van het Duitse grondoppervlak beschermd natuurgebied is? Voor actieve vakantiegangers is Duitsland een mooie bestemming, die je via 76.000 km aan fietsroutes kunt verkennen. Verder beschikt Duitsland over een uitstekend transportsysteem met goede verbindingen, ook op het platteland. In veel treinen kun je verder je fiets meenemen tegen lage kosten of zelfs zonder vergoeding.

Duitsland op de beurs

Tijdens de Fiets en Wandelbeurs kun je de vele fiets- en wandelmogelijkheden bij onze oosterburen ontdekken in het Duitsland Paviljoen. Vlak bij het paviljoen is een themaland-terras, waar je kunt genieten van Duitse specialiteiten. Ervaren reizigers vertellen verder in de Duitsland-lezingzaal over hun ervaringen. En Duitse regio’s presenteren hun mooiste fiets- en wandelroutes in stands bij het paviljoen.

Voor meer informatie over de beurs, zie www.fietsenwandelbeurs.nl.

Deel deze pagina

Reacties

Reageren

Geef je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *