Spring naar content

Een Europafietsers Forum

Eind vorig jaar is de nieuwe website van Europafietsers live gegaan. Inmiddels wordt de site goed bezocht en zijn we toe aan een volgende fase. We willen graag de donateurs meer mogelijkheden geven om onderling informatie, ervaringen en vragen uit te wisselen. Hiervoor is een forum een heel geschikt middel. De afgelopen maanden zijn we bezig geweest met het inrichten en testen van een forum en nu is het zover dat het Forum gebruikt kan worden.

Het Forum is zo ingericht dat iedereen de berichten kan lezen. Maar om iets te plaatsen of op een bericht te reageren, moet je een account hebben. Alleen donateurs van Europafietsers kunnen een account aanvragen. Hier is bewust voor gekozen. Het bestuur van Europafietsers vindt het belangrijk dat het Forum een fijne en veilige plek is voor haar donateurs.

We hopen dat veel donateurs zijn/haar weg kan vinden op het Forum. Heb je nog vragen, dan kun je die stellen via het Forum in rubriek Forumhulp of via het Contactformulier (kies bij Onderwerp voor Website).

Deel deze pagina

Reacties

Reageren

Geef je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *