Spring naar content

Lezingen Beagle Bikes

Beagle Bikes in Utrecht heeft in het najaar een aantal nieuwe lezingen op het programma.

Op donderdag 3 november is er een lezing over Het Olavspad.
Fiets ruim zeshonderd kilometer in het spoor van middeleeuwse pelgrims van Oslo naar Trondheim en ontdek een Scandinavische camino. De lezingen wordt gegeven in de winkel van Beagle Bikes, Utrecht. Alle fysieke plekken in de winkel zijn al vol, maar je kunt je nog opgeven om online via zoom mee te doen. Middels een moderator kunnen zoom-deelnemers vragen stellen via de chat.

Op woensdag 7 december is er een lezing over de Katharen-Basken route.
De route voert langs de historische plekken die een grote rol hebben gespeeld in de opkomst, maar vooral in de ondergang van de Katharen. De presentatie zal gegeven worden door de maker van de route: Peter van Rossum. De presentatie is gratis en zal bij Beagle Bikes (Wittevrouwenstraat 42 in Utrecht) worden gegeven op 7 december, van 19.30 tot 21.00. We gaan de lezing ook live uitzenden middels ZOOM, zodat je vanuit thuis mee kunt kijken en luisteren. Middels een moderator kunnen zoom-deelnemers vragen stellen via de chat.

Op maandag 24 oktober is er een ONLINE lezing over Smartphone GPS-navigatie.
Om een idee te krijgen van wat het navigeren met een smartphone inhoudt kun je een lezing via zoom bijwonen op maandagavond 24 Oktober. De lezing wordt online gehouden middels Zoom. De lezing is gratis, begint om 19:30 en duurt tot ongeveer 20:30.

Deel deze pagina

Reacties

Reageren

Geef je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *