Spring naar content

Lezingen bij Beagle Bikes juni 2022

Lezing Balkan kustroute

Woensdagavond 8 juni, 19:30 – 21:00. Fysiek én online!

Beagle bikes organiseert een lezing over de relatief nieuwe fietsroute: de Balkan Kustroute. Deze route loopt van Triëst in Italië langs de kust van Kroatië, via enkele eilanden en steden als Split en Dubrovnik, een stukje door Bosnië-Herzegowina, en dan via Montenegro en Albanië naar Igoumenitsa in noord-Griekenland.

Er zit heel wat klimwerk bij, maar de te overwinnen hoogtes zijn doorgaans niet zo groot. In de zomer kan het warm zijn, maar dat geldt vooral voor juli en augustus. En er zijn nog sporen van de oorlog in twee korte secties van deze route. Maar buiten dat is het een gebied om met veel genot te bereizen, temeer daar het gelukt is om de soms erbarmelijk drukke kustweg te mijden.

De presentatie zal gegeven worden door de maker van de route: Erik van den Boom. De presentatie is gratis en zal bij Beagle Bikes (Wittevrouwenstraat 42 in Utrecht) worden gegeven op 8 Juni 2022, van 19.30 tot 21.00. Daarnaast zenden we de lezing ook live uit middels ZOOM, zodat je desgewenst vanuit thuis mee kunt kijken en luisteren. Er is een beperkt aantal plekken in de winkel beschikbaar, dus wees er snel bij. Middels een moderator kunnen zoom-deelnemers vragen stellen via de chat.

Meer informatie en Aanmelden lezing Balkan kustroute


Lezing Dwars door de Balkan

Woensdagavond 15 Juni, 19:30 – 21:00. Fysiek én online!

Beagle Bikes organiseert een presentatie van de relatief nieuwe fietsroute ‘Dwars door de Balkan’. Een route door minder bekend, maar zeer veelzijdig gebied. De fietstocht leidt je door Noord-Italië, Slovenië, Kroatië, Bosnië Herzegovina, Montenegro en Albanië. De variatie aan culturen, de rijke geschiedenis en het prachtige afwisselende landschap maakt de route tot één van de meest interessante van Europa. Meer info over de route vind je op de website van de Europafietsers.

De presentatie zal gegeven worden door de makers van de route: Gerrit en Betty Koelewijn. De presentatie is gratis en zal bij Beagle Bikes (Wittevrouwenstraat 42 in Utrecht) worden gegeven op 15 Juni, van 19.30 tot 21.00. We gaan de lezing ook live uitzenden middels ZOOM, zodat je vanuit thuis mee kunt kijken en luisteren. Middels een moderator kunnen zoom-deelnemers vragen stellen via de chat.

Meer informatie en aanmelden lezing Dwars door de Balkan

Deel deze pagina

Reacties

Reageren

Geef je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.