Spring naar content

Nieuwe routes in de Route-App

Er zijn weer twee routes toegevoegd aan de Route-App, namelijk: Dwars door de Balkan en De Blauwe Loper naar de Middellandse Zee.

In de Route-App (ontwikkeld door de Fietsvakantiewinkel en Europafietsers) zijn de GPS-tracks opgenomen met een handige navigatiemodule en daardoor heb je geen eigen GPS-device nodig: de route kun je op je mobiele telefoon volgen. Ook kun je gemakkelijk navigeren naar in de app genoemde accommodaties en bezienswaardigheden, of naar andere die wat verder van de route liggen.

Een grote meerwaarde van de app is de eenvoudige mogelijkheid om afwijkingen en bijzonderheden te melden, waaronder de waardering van route, bezienswaardigheden en accommodatie. Daarmee houden we de routes actueel en correct en in de app verzamelen we de ervaringen van fietsers en delen die direct met de toekomstige gebruikers.

De Route-App is te vinden in de app-store onder “Fietsvakantiewinkel” en kun je gratis gebruiken. De routes koop je (voor € 4,99 per route[deel]) via de Europafietsers-webwinkel.

Deel deze pagina

Reacties

Reageren

Geef je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *