Spring naar content

Open dag Fietsvakantiewinkel en Europafietsers

Zaterdag 24 juni 2023 organiseren Europafietsers en de Fietsvakantiewinkel een open dag van 10.00 tot 16.00 uur.

Een dag vól van fietsen: er zijn lezingen over diverse routes door Europa, je kunt routemakers spreken en natuurlijk ook ervaren routefietsers. De winkel opent op deze zaterdag ook haar deuren. Mocht je nog niet weten waar de reis naar toe gaat, hoe of met wat voor spullen, dan is dit de dag om alles rond te krijgen.

Lezingen

Vrijwilligers van Europafietser verzorgen tussen 11 uur en 16 uur een leuk en gevarieerd aanbod aan lezingen:

Als je een lezing wilt bijwonen moet je je aanmelden. Dit doe je via de website van de Fietsvakantiewinkel:
https://webshop.fietsvakantiewinkel.nl/fietsvakantiewereld/post/open-dag-za-24-juni/.
De capaciteit is beperkt, dus zorg dat je er snel bij bent!

Europafietsers

Buiten staat de stand van Europafietsers (daar gaan we gewoon vanuit, anders bij slecht weer binnen). De stand wordt bemenst door vrijwilligers van Europafietsers die je meer kunnen vertellen over de routes die ze zelf gefietst of gemaakt en ontwikkeld hebben.

Zo is er ook de mogelijkheid om uitleg te krijgen over de interactieve kaart van Europafietsers, hoe deze is te gebruiken en welke handige hulpmiddelen beschikbaar zijn. Mocht je vragen hebben over of geïnteresseerd zijn in de Route-App (een gezamenlijk product van de Fietsvakantiewinkel en Europafietsers), dan kun je hier terecht met al je vragen.

Fietsvakantiewinkel

Uiteraard is de winkel deze dag open. Ben je enthousiast geworden bij een van de verhalen tijdens de lezing? Je kunt direct de routeboekjes aanschaffen. Loop gerust door de winkel en blader door de vele boeken en kaarten. Uiteraard is alles wat je nodig hebt om op fietsvakantie te gaan (van matje tot fietsbel) in de winkel terug te vinden. Mocht je nog ideeën op willen doen om net die fietstent te kopen die precies aan jouw wensen voldoet? Nu we wat meer ruimte hebben, staan er diverse tenten in de winkel en speciaal voor deze dag zullen er buiten ook nog wat tenten te bezichtigen zijn.

Ben je nog geen donateur van Europafietsers, dan kun je deze dag ook het donateurschap bij de kassa aanschaffen zodat je meteen gebruik kunt maken van de voordelen van het donateurschap! (zie: Donateursvoordelen)

Toegankelijkheid

  • Een deel van de winkel is alleen met een trap te bereiken
  • De lezingen worden op de eerste verdieping gehouden, alleen te bereiken via een trap
  • Voor alle honden en andere huisdieren: die mogen lekker thuis blijven

Het zal wat drukker zijn dan we gewend zijn in de winkel. Dat betekent dat je wellicht niet alle aandacht van de medewerker(s) kunt krijgen. Wil je uitgebreid en in alle rust een aantal zaken aanschaffen, dan is het wellicht handig om een afspraak te maken op een donderdag of in de winkel langs te komen op vrijdag.

Bereikbaarheid

Je bent 24 juni welkom bij de Fietsvakantiewinkel in Elst:  Celsiusweg 12, 6662 PX Elst (Gld)

Er is een beperkt aantal parkeerplaatsen bij de winkel en in de nabije omgeving. Er mag op de openbare weg alleen in de witte vakken geparkeerd worden. Zet je de auto daar buiten, dan riskeer je een boete.

Het mooiste is als je op de fiets kunt komen. Voor de reizigers die met het Openbaar Vervoer reizen: het is 20 minuten lopen vanaf het station naar de winkel. Voor de automobilisten is dit mogelijk ook een manier om het parkeerprobleem te omzeilen: zet de auto bij de P&R en wandel naar de winkel.

Deel deze pagina

Reacties

Reageren

Geef je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *