Spring naar content

Verslag Scandinavië-XL beurs

Bij aankomst op vrijdag vond ik een lege hal in Hoevelaken, met een ‘dode’ hoek, een plaatsje dat ons als Europafietsers was toebedeeld. Zaterdagochtend was dit snel omgetoverd tot een levendige stand die er fris uitzag. Na wat gepuzzel vond ook mijn fiets en tent met de benodigde kampeerattributen een geschikte ruimte. Geheel in het oog springend, een fraaie ‘eyecatcher’.

Zowel op zaterdag als op zondag was het lekker druk. We stonden in een doorloop van de ene hal naar de andere, beter kon niet! Alle beursbezoekers kwamen hier langs. Over aanloop en belangstelling hadden we dan ook geen klagen. Een zeer divers publiek konden we bedienen met onze informatie over zowel Sandinavië als de NSCR, met soms een uitschieter naar andere routes.

Voor de presentatie op zondag was voldoende belangstelling, zeker gezien de aanwezige doelgroep. De Noordzeeroute, Noordkaap, Rallarvegen en Trollstigen zijn aan bod gekomen. Welliswaar niet allemaal van Europafietsers maar wel goed passend op deze beurs.

Al met al kunnen we terugkijken op een geslaagd maar vooral een gezellig evenement. Helaas kwam net voor sluitingstijd de organisor [Anneke Boekee] afscheid nemen. Ze stopt ermee. Hopelijk komt er een opvolger, want deze beurs zoals die nu is, mag voortgezet worden, zeker wat mij betreft.

Bas, Janny en Frans, bedankt voor jullie inzet en prettige samenwerking. Hopelijk tot volgend jaar.

Nellie Lenssen

Deel deze pagina

Reacties

Reageren

Geef je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *