Foto's uit de galerij kunnen worden bekeken op een groter scherm...

Europafietsers nodigt alle enthousiaste fietsers, die dit jaar een fietstocht in Europa hebben gemaakt, uit deel te nemen aan onze fotowedstrijd 2018. Zie voor informatie hierover het nieuwsbericht van 2 oktober 2018 op deze website.

NB Controleer nauwkeurig de spelling van het email adres van de fotowedstrijd. Regelmatig gaat het mis in de spelling van "fotowedstrijd", ook in de nieuwsbrief aan onze donateurs van afgelopen september 2018.

Uitslag Europafietsers Fotowedstrijd 2017

DEZE PARAGRAAF WORDT GEACTUALISEERD, ZODRA DE STEMRONDE OP BASIS VAN DE NOMINATIES FOTOWEDSTRIJD 2018 START

Uitgebreide berichtgeving over de uitslag van de fotowedstrijd en vergrote afbeeldingen van de prijswinnende foto's zijn te vinden op onze Nieuwspagina.

Uit de stemronde onder de donateurs van Europafietsers zijn van de 25 genomineerde foto’s 5 prijswinnaars gekozen met onderstaande 9 foto’s. Om zoveel mogelijk inzenders een kans op een prijs te gunnen, keren we bij het toekennen van de prijzen niet meer dan één prijs per inzender toe. Daarom zijn er dit jaar 3 van de 5 prijswinnaars met meerdere inzendingen.

In de foto galerij staan de 9 winnende foto's. Als je erop klikt zie je een iets vergrote foto. Als je met je muis over de foto beweegt zie je:

  • de naam van de inzender
  • welke prijs de foto heeft behaald
  • titel (facultatief`)/fietsroute waar de foto is gemaakt
  • aantal stemmen in de donateurs stemronde

In 2018 zullen we weer een wedstrijd organiseren, waarvoor we alle Europafietsers-donateurs en andere actieve fietsers willen uitnodigen. In het komende voorjaar zullen we je nader over deze wedstrijd informeren.

Europafietsers Fotowedstrijd-team