Spring naar content

Combilidmaatschap

Leden van de Wereldfietser en/of donateurs van Europafietsers kunnen zich aanmelden voor het ‘Combilidmaatschap’. Op de contributie en de jaarlijkse donateursbijdrage krijg je een kleine korting. Je hebt dan toegang tot de evenementen, je krijgt de tijdschriften van beide organisaties en je kunt gebruik maken van alle voordeelregelingen van beide organisaties. Het Combilidmaatschap kost € 30,00

Voorwaarden

Bij dit combinatie-aanbod gelden wel een paar voorwaarden:

  1. Betaling via automatische incasso van de Wereldfietser;
  2. Alleen voor postadres binnen Nederland;
  3. Beide lidmaatschappen op dezelfde achternaam en met gelijke postcode/adres.

Ingangsdatum Combilidmaatschap

Wanneer kun je het combilidmaatschap in laten gaan en waar vraag je het lidmaatschap aan? Er zijn 4 mogelijkheden:

1. Ben je nog geen lid van De Wereldfietser en nog geen donateur van Europafietsers

Meld je aan via de website van de Wereldfietser

  • Aanmelding tussen 1 januari en 30 september gaat per direct in. De contributie/donatie van € 30,00 voor het lopende kalenderjaar betaal je bij inschrijving via iDeal via de Wereldfietser.
  • Aanmelding tussen 1 oktober en 31 december gaat in per 1 januari van het volgende jaar. De contributie/donatie van € 30,00 voor het komende kalenderjaar betaal je bij inschrijving via iDeal via de Wereldfietser.

Contributie/donatie voor de jaren daarna, wordt door de Wereldfietser in de maand december geïnd via automatische incasso.

2. Ben je al wel lid van de Wereldfietser en/of donateur van Europafietsers

Je kunt tot 15 november doorgeven dat je wilt overstappen naar het Combilidmaatschap via het aanmeldformulier. Het Combilidmaatschap gaat dan in per 1 januari van het volgende jaar. De contributie/donatie van € 30,00 voor het komende kalenderjaar wordt medio december geïnd.

3. Ben je al wel lid van De Wereldfietser maar nog geen donateur van Europafietsers

Wil je al direct gebruik maken van de voordelen van het donateurschap, dan kun je op het aanmeldformulier aangeven dat je voor het lopende jaar al donateur wilt worden. De kosten voor het donateurschap zijn (minimaal) € 12,00 per kalenderjaar (in de bevestigingsmail staat hoe je dit bedrag kunt overmaken).

Het donateurschap zal dan per 1 januari van het volgende jaar automatisch worden omgezet naar het Combilidmaatschap.
Zie voor meer informatie over het donateurschap: Donateur worden.

4. Ben je al wel donateur van Europafietsers maar nog geen lid van De Wereldfietser

Je kunt je voor het lopende jaar als basislid aanmelden via  www.wereldfietser.nl

Combilidmaatschap opzeggen?

Het Combilidmaatschap loopt per kalenderjaar. Opzeggen voor het volgende jaar kan tot 1 november van het lopende jaar via het Contactformulier, kies bij Onderwerp voor Donateursadministratie (dit formulier kan ook gebruikt worden om een (adres-)wijziging e.d. door te geven). Meld je daarnaast ook af bij de Wereldfietser.