Ik meld me hierbij aan voor het Dubbellidmaatschap Europafietsers-Wereldfietser. De voorwaarden voor het dubbellidmaatschap zijn mij bekend.

Ik meld me wel/niet aan voor de (digitale) Nieuwsbrief van Stichting Europafietsers, met daarin de laatste (fiets-)nieuwtjes van onze Stichting en speciale donateursvoordelen (verschijnt een aantal keer per jaar; in elke nieuwsbrief staat een mogelijkheid om de nieuwsbrief weer op te zeggen).
Wil je de nieuwsbrief met verenigingsnieuws van de Wereldfietser ontvangen? Deze verschijnt vier tot zes keer per jaar.
Indien bekend, het inschrijfnummer bij Europafietsers
Ben je nog geen donateur van Europafietsers, dan gaat het donateurschap tegelijk in met het dubbellidmaatschap (aanmelding voor 1 oktober: per 1 januari van het komende jaar; tussen 1 oktober en 31 december: per 1 januari van het daaropvolgende jaar). Wil je in het huidige jaar toch al gebruik maken van de voordelen van het donateurschap, dan kun je voor (minimaal) € 12,00 ook meteen donateur worden. Het donateurschap zal dan per 1 januari automatisch worden omgezet naar het dubbellidmaatschap.
Minimale donatie: € 12,00 (na inzending van dit formulier krijg je via e-mail een bevestiging van je inschrijving waarbij wordt aangegeven hoe je de donatie kunt overmaken)
Indien bekend: je lidmaatschapsnummer van de Wereldfietser
Bij aanmelding ga je er mee akkoord dat we je gegevens opnemen in de administratie van Stichting Europafietsers en van De Wereldfietser en dat we (zodra het Donateurschap is ingegaan) een aantal gegevens (naam, adres en e-mailadres) doorgeven aan de Fietsvakantiewinkel, zodat je gebruik kunt maken van de donateursvoordelen.Voor meer informatie kijk op de pagina met ons Privacyreglement
To prevent automated spam submissions leave this field empty.