Spring naar content

Regiobijeenkomst Deventer

Om de onderlinge band tussen onze donateurs en vrijwilligers in de regio te verstevigen, organiseren we in verschillende regio’s fietserscafés waar men onder het genot van koffie, een hapje en een drankje met elkaar in gesprek kan gaan over fietsen, reizen en natuurlijk over Europafietsers.
Aan de deelname zijn geen kosten verbonden en introducees zijn meer dan welkom. Voor elke bijeenkomst  is er een regionaal team dat zorgdraagt voor een middag met boeiende presentaties, maar overal is het meest belangrijke onderdeel de borrelpraat om het onderlinge contact te verstevigen.

Graag nodigen we je uit voor het ‘Fietsersband’ – Fietserscafé Deventer op zaterdag 15 april, aanvang 12.00 uur
in De Fermerie te Deventer,

Locatie

De Fermerie
Muggeplein 9,
7411 NW Deventer
(088 599 5533)

De Fermerie is dé huiskamer van Deventer, een gezellige plek waar je welkom bent voor een praatje, een spelletje kaart, verse koffie, heerlijke thee of een goed glas wijn of lekkers van de tap. De capaciteit voor de bijeenkomst is maximaal 35 personen. De Fermerie is met ca. 11 minuten wandelen te bereiken vanaf NS Station Deventer.
Met deze link vind je snel de looproute vanaf het station via Google Maps.
In de Deventer binnenstad kun je betaald parkeren op de Van Twickelostraat of in de Parkeergarage Brink bij de Wilhelminabrug (beide 5 minuten lopen) of voor de deur bij De Fermerie, maar dat is wel wat duurder! Gratis parkeren kan op de Worp, dan met het pontje over en 5 minuten lopen naar De Fermerie.

Programma

  • Inloop, met koffie of thee
  • Welkomstwoord door het bestuur. Henk Vriend brengt je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en neemt je vragen en opmerkingen mee naar het bestuur.
  • Verhalenronde met eigen fietservaringen en -reizen.
  • Boeiende presentatie “Blauwe Loper naar de Middellandse Zee” door Johan Groenewold over de route langs rivieren, een mooi alternatief voor de Groene Weg of de Veloroute du Soleil.
  • Rondvraag en inventarisatie wensen volgende bijeenkomst(en).

Organisatieteam

Marieke van Eijkelen, Bart Prins en Anja de Vries kijken uit naar jullie komst en verheugen zich op een gezellige en informatieve middag.

Aanmelden

De bijeenkomst is geweest. Hou de site in de gaten voor de volgende bijeenkomst.