Spring naar content

Regiobijeenkomst Tilburg

Om de onderlinge band tussen onze donateurs en vrijwilligers in de regio te verstevigen, organiseren we in verschillende regio’s fietserscafés waar men onder het genot van koffie, een hapje en een drankje met elkaar in gesprek kan gaan over fietsen, reizen en natuurlijk over Europafietsers.
Aan de deelname zijn geen kosten verbonden en introducees zijn meer dan welkom. Voor elke bijeenkomst  is er een regionaal team dat zorgdraagt voor een middag met boeiende presentaties, maar overal is het meest belangrijke onderdeel de borrelpraat om het onderlinge contact te verstevigen.

Graag nodigen we je uit voor het ‘Fietsersband’ – Fietserscafé Brabant op zaterdag 25 maart 13.30 uur, inloop vanaf 13.00 uur
in MFA Het Spoor te Tilburg

Locatie

MFA ‘Het Spoor’, activiteitenruimte 1e etage
Schaepmanstraat 36
5041 AR Tilburg
013-5421664

MFA ‘Het Spoor’ is met ca. 10 minuten wandelen te bereiken vanaf Station Tilburg Centraal (uitgang Noordzijde). Je kunt voor de deur betaald parkeren (1 euro per uur).
Met deze link vind je snel de route voor fiets of auto op Google Maps.

Programma

  • Inloop, met koffie, thee en vlaai.
  • Welkomstwoord door het bestuur. Corine Westerlaken brengt je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en neemt je vragen en opmerkingen mee naar het bestuur.
  • Boeiende/enthousiaste presentaties van gereden fietstochten. Mike Leers geeft tips en trucs bij de voorbereiding en voor onderweg aan de hand van zijn tocht ‘Camino El Cid’ en Nellie Lenssen is er ook met specifieke informatie over fietsen in Scandinavië.
  • Henk Baars van Henk Baars Bike Sport neemt je mee naar de ins en outs van bikefitting.
  • Rondvraag en inventarisatie wensen volgende bijeenkomst(en).
  • Afsluiting en nazit tot 16.00 uur. Bij de afsluitende borrel willen we graag het enthousiasme delen voor een regionale fietstocht.

Organisatieteam

Irmgard van Himbergen, Mariet Hilderink en Nellie Lenssen kijken uit naar jullie komst en verheugen zich op een gezellige en informatieve middag.

Aanmelden

Deze bijeenkomst is vol. Je kunt je niet meer aanmelden.

Wellicht heb je vragen over bijvoorbeeld routeplanning of een langere fietstocht, of wil je zelf een presentatie geven over een bepaalde route, fietservaring of fietsonderwerp. Het zou fijn zijn als je dat even aangeeft bij de aanmelding, zodat wij hiermee rekening kunnen houden in het programma.