Foto's uit de galerij kunnen worden bekeken op een groter scherm...

We nodigen alle donateurs uit om hun keuze te maken uit de volgende 25 foto’s die zijn genomineerd voor de vijf prijzen, die wij dit jaar ter beschikking stellen. (Zie ook onze nieuwsbrief van eind januari 2019)

De genomineerden hebben inmiddels hierover bericht ontvangen en zijn, net als de leden van de fotowerkgroep, nieuwsgierig welke foto’s uiteindelijk door onze donateurs als de vijf besten worden gekozen.

Elke donateur kan zijn vier keuzes bekend maken tot en met 14 februari a.s. Een e-mail met de 4 keuzenummers moet worden verzonden naar: fotowedstrijd@europafietsers.nl.

Onder de inzenders worden 10 routeboekjes verloot. Deze kunnen naar eigen wens worden uitgezocht op de site van de Fietsvakantiewinkel.

De winnaars en donateurs die voor een routeboekje in aanmerking komen, krijgen persoonlijk bericht op 16 februari a.s. De prijswinnende foto’s zullen op deze site worden geplaatst en zijn tevens te zien op de Fiets- en Wandelbeurs van 2, 3, en 4 maart a.s. 

Je kunt de nummers van de foto's zien door met je muis erover te bewegen. Ook kun je de foto's vergroten door er op te klikken. Dit bevelen wij aan om de (voooral brede) foto's goed te kunnen beoordelen.
(NB: de beeldgalerij is niet op smartphones zichtbaar, omdat de foto’s dan te klein worden)