Foto's uit de galerij kunnen worden bekeken op een groter scherm...

De fotowedstrijd voor de donateurs is afgesloten. De winnende foto’s vind je hierbij. Het aantal ingezonden foto’s was lager dan vorige jaren, maar blijkt er in kwalitatief opzicht zeker niet voor onder te doen.

Je kunt de prijzen, namen van de winnaars en een kort toelichtend tekstje van de winnaars zien door met je muis over de foto's te bewegen. Ook kun je de foto's vergroten door er op te klikken. Dit bevelen wij aan om de foto's beter te kunnen bekijken.
(NB: de beeldgalerij is niet op smartphones zichtbaar, omdat de foto’s dan te klein worden)

De vijf winnaars en twee eervolle vermeldingen liggen onderling dicht bij elkaar. 156 donateurs hebben de prijzen in de stemronde ,aangewezen. De 1e prijs is toegekend aan de foto van Joris Vuylsteke kreeg 92 stemmen. De volgende drie prijzen van Ilja Ronsdorf (2e prijs), Joke Wittenberg (3e prijs) en Gerard Nieuwenbroek (3e prijs) ontvingen er respectievelijk 56, 54 en 53. Spannend dus; terecht vanwege de gelijkwaardige fotografische kwaliteit. Hans van der Veeke (3e prijs), ook al eerder prijswinnaar, kreeg 35 stemmen, terwijl de eervolle vermeldingen (Esther Verdamme en Katrien van Rillaer) het goed deden met elk 33 stemmen.

De werkgroep, bestaande uit Jan Beenker en Henk Andeweg kijkt met tevredenheid terug op deze ronde, waarin ook nu weer is gebleken dat Europafietsers de weg goed kennen in het buitenland, maar ook weg weten met hun camera.

De dank gaat uit naar alle jurerende donateurs, die ook nu weer hebben gezorgd voor een breed draagvlak.