Foto's uit de galerij kunnen worden bekeken op een groter scherm...

De Europafietsers fotowedstrijd 2019 is afgesloten. De winnende en genomineerde foto’s vind je in onderstaande galerij. In afwijking tot voorafgaande jaren heeft de jurering dit jaar plaatsgevonden door het bestuur van de Europafietsers, de redactie van Fietsplan en medewerkers van de Fietsvakantiewinkel.
Volgend jaar zal de jurering weer via een stemming door de donateurs gebeuren.

In de galerij staan de prijswinnaars op de bovenste twee rijen. Daaronder staan de overig genomineerde foto's. De namen van de genomineerden kun je zien door met je muis over de foto's te bewegen. Ook kun je de foto's vergroten door er op te klikken. Dan pas kun je de hele foto's goed bekijken in het originele formaat.
(NB: de beeldgalerij is niet op smartphones zichtbaar, omdat de foto’s dan te klein worden)

Dit jaar konden voor het eerst ingezonden filmpjes mee doen voor een aparte prijs. Dit jaar hebben we 3 inzendingen ontvangen. De inzending van Lex Schruijer is als beste beoordeeld en ook  een prijs ontvangen (zie filmpje). Europafietsers wil doorgaan met dit wedstrijdonderdeel en hoopt volgend jaar meer inzendingen te ontvangen.

De werkgroep, bestaande uit Jan Beenker en Henk Andeweg, neemt na 3 jaar  afscheid van de wedstrijdorganisatie. Het bestuur van Europafietsers is hen zeer dankbaar voor hun inspanningen. Nieuwe leden van de werkgroep hebben zich al weer aangediend. Over enkele maanden ontvangen jullie bericht over de nieuwe fotowedstrijd editie 2020.