Spring naar content

Fietsplan

Vol fietsverhalen over fietsreizen, voor en door fietsers

Hou je van fietsreizen maken? Verken je tijdens je fietsvakanties Nederland of Europa? Dan vind je het vast leuk om erover te lezen. In Fietsplan staan reisverhalen, fietsverhalen, interviews met fietsers, handige tips en ideeën, verslagen over de activiteiten van Europafietsers. Kortom, met Fietsplan kom je meteen in de stemming om je fietstassen aan je bagagedrager te hangen.

Fietsplan wordt gemaakt door fietsers: de donateurs van Stichting Europafietsers. Zij weten dus uit eigen ervaring hoe het is om op fietsvakantie te gaan.

Wat regelmatig aan bod komt:

  • Korte reisverhalen van vakantiefietsers
  • Tips over routes en bestemmingen
  • Praktische informatie over fietsen (zoals onderhoud, e-bikes, fietsvakanties plannen, etc.)
  • Interviews met fietsers
  • Interessante Apps, websites en nieuws
  • Boekbespreking
  • Achtergrondinformatie over het werk van Europafietsers

Wil je ook een bijdrage leveren? Stuur je verhaal (450 – 800 woorden) in via dit formulier. Stuur ook je originele foto(‘s) in. Op de pagina Schrijf- en inspiratietips voor Fietsplan vind je meer informatie. 

Header Fietsplan

Wie krijgen Fietsplan?

Donateurs van Europafietsers krijgen het blad Fietsplan twee keer per jaar thuis gestuurd.

Ben je nog geen donateur, meld je aan als donateur voor € 15,- per kalenderjaar. Hiermee ondersteun je alle activiteiten van Stichting Europafietsers (zoals het onderhouden van het Fietsweb, het maken van routeboekjes en de fiets RouteApp) en je krijgt Fietsplan automatisch twee keer per jaar thuis gestuurd.

Speciale aanbieding Fietsplan

In elke uitgave van Fietsplan staat een speciale aanbieding voor de donateurs van Europafietsers.

De donateursaanbieding van Fietsplan zomer 2024 (uitgave juni 2024) is de Exped slaapzak – MegaSleep Duo 25 L. Je betaalt geen € 229,95 maar € 189,95 als donateur. Zie Fietsplan zomer 2024, pagina 42 voor meer informatie.

Bestellen kan tot en met 10 september 2024 via https://webwinkel.europafietsers.nl/aanbiedingfietsplan