Spring naar content

Baltische staten

Naast de fietsroutes op deze website, zijn er ook andere routes die in of door de Baltische staten lopen. En er zijn handige websites waar je meer informatie vindt over routes plannen. Op deze pagina vind je een overzicht.

Aanbevolen routes

Hieronder vind je een overzicht met goede fietsroutes die in of door de Baltische staten lopen. Deze routes zijn in het Nederlands beschreven, of vormen een schakel in ons netwerk ‘Fietsweb’. Van al deze routes vind je meer informatie op de betrokken pagina van onze website.

EuroVelo 10, Oostzee Rond

Fietsroute langs de Oostzee door negen landen. Een aantrekkelijke fietsroute om deze hoek van Europa beter te leren kennen.

EuroVelo 13, IJzeren Gordijn

Route langs de sporen van de Koude Oorlog, door alle mogelijke landschappen.

Euroroute-R1

Fietsroute van Boulogne-sur-Mer (Frankrijk) naar St. Petersburg (Rusland). Steden, natuur en geschiedenis zijn afwisselende elementen in deze route.

Andere routes

Er is een website met een overzicht van lokale routes, fietsverhuur en informatie over de verschillende landen. Ook de EuroVeloroutes door de Baltische staten worden genoemd. Het is wat puzzelen, maar er is zeker genoeg te vinden om een fietsvakantie te plannen. Website: BaltiCCycle.