Spring naar content

Donateur worden

Wij willen je graag voorzien van actuele informatie en goede fietsgidsen. Om dit werk te kunnen blijven doen, hebben wij (financiële) steun van donateurs nodig zodat wij nieuwe routes kunnen uitzetten en bestaande routes kunnen onderhouden.

Ook kun je er voor kiezen om zelf als vrijwilliger mee te werken. Kijk op pagina Vrijwilliger worden voor meer informatie.

Verder krijg je:

  • tweemaal per jaar (juni en december) het blad ‘Fietsplan‘ met artikelen en verhalen van en voor fietsers en in elke uitgave een speciale aanbieding voor donateurs.
  • een aantal keer per jaar de digitale Nieuwsbrief met daarin de laatste (fiets-)nieuwtjes van Europafietsers.
  • toegang tot het ‘Combilidmaatschap Europafietsers – de Wereldfietser’. Zie voor meer informatie pagina Combilidmaatschap
  • korting op aankopen in onze webwinkel wanneer je bestelt via deze website. Meer informatie over bestellen vind je op pagina Bestellen

Enthousiast geworden over het vele werk van Europafietsers? Word dan donateur! Je bent al donateur voor (minimaal) € 12,00 per (kalender)jaar.

Donateurschap opzeggen?

Het Donateurschap loopt per kalenderjaar (januari-december). Opzeggen voor het volgende jaar kan tot 1 december van het lopende jaar via het Contactformulier, kies bij Onderwerp voor Donateursadministratie (dit formulier kan ook gebruikt worden om een (adres-)wijziging e.d. door te geven).