Spring naar content

Donateur worden

Wij willen je graag voorzien van actuele informatie en goede fietsgidsen. Om dit werk te kunnen blijven doen, hebben wij (financiële) steun van donateurs nodig zodat wij nieuwe routes kunnen uitzetten en bestaande routes kunnen onderhouden.

Ook kun je er voor kiezen om zelf als vrijwilliger mee te werken. Kijk op pagina Vrijwilliger worden voor meer informatie.

Verder krijg je:

  • tweemaal per jaar (juni en december) het blad ‘Fietsplan‘ met artikelen en verhalen van en voor fietsers en in elke uitgave een speciale aanbieding voor donateurs.
  • een aantal keer per jaar de digitale Nieuwsbrief met daarin de laatste (fiets-)nieuwtjes van Europafietsers.
  • korting op (bepaalde) aankopen in onze webwinkel wanneer je bestelt via deze website. Meer informatie over bestellen en over de kortingsregeling vind je op pagina Bestellen.

En tot slot, als donateur van Stichting Europafietsers kun je gebruik maken van, en berichten plaatsen op het Europafietsers-forum (het forum voor en door donateurs). Voor het plaatsen van berichten, dien je wel eerst een gebruikerscode aan te vragen.

Enthousiast geworden over het vele werk van Europafietsers? Word dan donateur! Je bent al donateur voor (minimaal) € 15,00 per (kalender)jaar.

Europafietsers wil de kosten graag zo laag mogelijk houden. Je kunt ons daarbij helpen door de jaarlijkse donatie via automatische incasso te betalen. Kies dan voor dit inschrijfformulier:

(formulier wordt in een nieuw venster geopend)

(Of kies voor het Aanmeldformulier zonder automatische incasso)

Wijziging doorgeven?

Nieuw adres of e-mailadres? Geef je wijziging door via het Contactformulier, zodat wij altijd over actuele gegevens beschikken en de digitale nieuwsbrieven en ons blad Fietsplan naar het juiste (e-mail) adres kunnen sturen. Kies in het Contactformulier bij Onderwerp voor Donateursadministratie en vermeld ook je oude gegevens.

Donateurschap opzeggen?

Het Donateurschap loopt per kalenderjaar (januari-december). Opzeggen voor het volgende jaar kan tot 1 december van het lopende jaar via het Contactformulier, kies bij Onderwerp voor Donateursadministratie.