Spring naar content

Doe mee

Bij Europafietsers kun je op verschillende manieren meedoen. Dit zijn de mogelijkheden.

Word donateur

Geen mooie routes door Europa zonder al die fietsers, die zich al jarenlang inspannen deze tot stand te brengen en in stand te houden.

Als je daar de komende jaren van wilt blijven genieten, inclusief de verdere uitbreiding van ons route netwerk, actuele gps tracks en de informatie en brochures die wij verstrekken via onze site en op beurzen, word dan donateur van onze stichting voor een gering bedrag.

Het donateurschap biedt ook diverse voordelen, zie Donateur worden

Meld je opmerking

Heb je een route (van Europafietsers) gefietst en heb je opmerkingen of suggesties over deze route, de overnachtingen of vervoer? Geef het door via het formulier op de pagina Routeopmerking 

Word vrijwilliger

Als je al donateur bent, ben je welkom om fysiek bij te dragen door vrijwilliger te worden, want er zijn tal van taken die uitgevoerd moeten worden om ons werk mogelijk te maken, zie Vrijwilliger worden

Combilidmaatschap met de Wereldfietser

Het bestuur en de leden van de Wereldfietser hebben besloten om per 1 januari 2022 te stoppen met het aanbieden van het Combilidmaatschap. Wie zowel donateur van Europafietsers als lid van de Wereldfietser wil worden, meldt zich bij beide organisaties afzonderlijk aan. Aanmelden als donateur.

Schrijf een artikel voor Fietsplan

Heb je een (leuke) (fiets)ervaring waar je andere fietsers deelgenoot van wilt maken: schrijf een artikel voor Fietsplan. Stuur je verhaal (450 – 850 woorden) in via dit formulier. Stuur ook je originele foto(‘s) in (via WeTransfer).

Regionale donateursbijeenkomsten/Fietsers Café’s

Vanaf 2015 worden (jaarlijks) donateursbijeenkomsten georganiseerd met als doel een betere binding met onze donateurs en ook om te zorgen dat je de Europafietsers-donateurs uit je eigen regio leert kennen. Door het coronavirus ligt dit helaas sinds 2020 stil. Zodra het kan, willen we dit weer gaan oppakken.

Ben je zelf ook geïnteresseerd in het organiseren van zo’n bijeenkomst en welke ondersteuning je daarbij van Europafietsers kunt verwachten, neem gerust contact op met regiobijeen@europafietsers.nl, dan sturen we je een leidraad voor het organiseren daarvan toe.

Ik zoek een fietsmaatje, ik verkoop mijn fiets(spullen), ….. enz.

Graag verwijzen we je naar het Forum van de Wereldfietser, bv rubriek ReisgenotenTe koop/Te ruilTe koop gevraagd

Vragen?

Neem contact op via het Contactformulier.