Spring naar content

Regiobijeenkomsten

Onder de naam “Fietsersband” organiseren we regelmatig op een aantal locaties regionale “fietscafés” om de onderlinge band tussen donateurs te versterken. In deze bijeenkomsten ontmoeten fietsers elkaar en informeren zij wederzijds elkaars ervaringen en plannen voor fietsvakanties en alles wat met fietsen te maken heeft.

De ontmoeting staat centraal en deelname is kosteloos. Introducees die kennis willen maken met Europafietsers zijn zeer welkom. Wij zorgen voor een drankje en een knabbel. Zorg jij voor een goede babbel?

Er zijn meerdere locaties waar dit gebeurt. Voor elke locatie is er een klein werkgroepje belast met de organisatie en de zorg voor een aantrekkelijk programma. Mogelijk zal er een bestuurslid aanwezig zijn om je te informeren over beleid en uitvoering en om vragen te beantwoorden. Suggesties en opmerkingen zullen worden meegenomen naar de bestuurstafel.

We zijn begonnen met bijeenkomsten in de huiskamersfeer, maar de animo noopte naar grotere ruimten. Daarom zijn we uitgeweken naar buurthuizen en cafés. Maar ook die locaties kennen allemaal een bepaalde capaciteit. We vragen daarom om je tevoren aan te melden. Soms zullen we de laatste aanmelders teleur moeten stellen.

Ook zijn we blijvend op zoek naar presentaties. Heb je een leuk verhaal of interessant onderwerp? Meld je dan bij ons op regiobijeen@europafietsers.nl. Misschien kun je je verhaal op meerdere locaties vertellen.

Hieronder worden de locaties weergegeven waar dit jaar deze Fietsersband georganiseerd wordt.
Klik op het plaatje om te kijken wanneer in die plaats de bijeenkomst wordt georganiseerd (alleen van de plaatsnamen in het groen is op dit moment het programma bekend).
Je kunt je daar aanmelden voor een bijeenkomst door middel van het (digitaal) opgaveformulier.

Amsterdam

Arnhem

Assen

Deventer

Heiloo

Middelburg

Nijmegen

Rotterdam

Sittard

Tilburg

Utrecht

Voorschoten