... word donateur

Geen mooie routes door Europa zonder al die fietsers, die zich al jarenlang inspannen deze tot stand te brengen en in stand te houden.

Als je daar de komende jaren van wilt blijven genieten, inclusief de verdere uitbreiding van ons route netwerk, actuele gps tracks en de informatie en brochures die wij verstrekken via onze site en op beurzen, word dan donateur van onze stichting voor een gering bedrag.
Het donateurschap biedt ook diverse voordelen, zie Donateur worden

... meld je opmerking

Heb je een route gefietst en heb je opmerkingen of suggesties over deze route, de overnachtingen of vervoer? Geef het door via het formulier op de pagina Routeopmerking 

... word vrijwilliger

Als je al donateur bent, ben je welkom om fysiek bij te dragen door vrijwilliger te worden, want er zijn tal van taken die uitgevoerd moeten worden om ons werk mogelijk te maken, zie Vrijwilliger worden

... combilidmaatschap met de Wereldfietser

Voor een interessant kortingsbedrag kun je het lidmaatschap van onze zusterorganisatie de “Wereldfietser” combineren met het donateurschap van Europafietsers, ook met allerlei bijkomende voordelen, zie Combilidmaatschap met de Wereldfietser

... schrijf een artikel voor Fietsplan

Heb je een (leuke) (fiets)ervaring waar je andere fietsers deelgenoot van wilt maken: schrijf een artikel voor Fietsplan. Stuur je verhaal (450 - 850 woorden) in via dit formulier. Stuur ook je originele foto(‘s) in (via WeTransfer).

... regionale donateursbijeenkomsten/Fietsers Café's

In 2015 is in Noord-Holland de eerste donateursbijeenkomst georganiseerd. Omdat dit 'voor herhaling vatbaar' was, is in 2016 besloten om ook in andere regio's deze bijeenkomsten te gaan organiseren met als doel een betere binding met onze donateurs en ook om te zorgen dat je de Europafietsers-donateurs uit je eigen regio leert kennen: bijv. je wilt een grote tocht gaan maken en wellicht weet je op dit ogenblik niet dat een andere donateur een paar straten verderop dezelfde tocht vorig jaar heeft gemaakt, enz.
We proberen hierbij gezelligheid en nut te combineren: voordrachten en onderling kennismaken.

Voor 2020 worden 11 regiobijeenkomsten georganiseerd tussen half maart en half april. De plaatsen waar we deze bijeenkomsten organiseren zijn goed bereikbaar met openbaar vervoer, maar zeker ook met de fiets! 
In de planning staan: Amsterdam, Arnhem, Assen, Heiloo, Lochem,  Rotterdam, Sittard, Tilburg, Utrecht, Voorschoten en Zierikzee.
Donateurs zullen via e-mail  de benodigde informatie ontvangen.

I.v.m. het Coronavirus zullen helaas alle geplande bijeenkomsten in maart en april niet doorgaan.
We gaan proberen de bijeenkomsen in het najaar alsnog te organiseren. 

Ben je zelf ook geïnteresseerd in het organiseren van zo’n bijeenkomst en welke ondersteuning je daarbij van Europafietsers kunt verwachten, neem gerust contact op met regiobijeen@europafietsers.nl, dan sturen we je een leidraad voor het organiseren daarvan toe.

... ik zoek een fietsmaatje, ik verkoop mijn fiets(spullen), ..... enz.

Graag verwijzen we je naar het Forum van de Wereldfietser, bv rubriek Reisgenoten, Te koop/Te ruil, Te koop gevraagd