... word donateur

Geen mooie routes door Europa zonder al die fietsers, die zich al jarenlang inspannen deze tot stand te brengen en in stand te houden.

Als je daar de komende jaren van wilt blijven genieten, inclusief de verdere uitbreiding van ons route netwerk, actuele gps tracks en de informatie en brochures die wij verstrekken via onze site en op beurzen, word dan donateur van onze stichting voor een gering bedrag.
Het donateurschap biedt ook diverse voordelen, zie Donateur worden

... meld je opmerking

Heb je een route gefietst en heb je opmerkingen of suggesties over deze route, de overnachtingen of vervoer? Geef het door via het formulier op de pagina Routeopmerking 

... word vrijwilliger

Als je al donateur bent, ben je welkom om fysiek bij te dragen door vrijwilliger te worden, want er zijn tal van taken die uitgevoerd moeten worden om ons werk mogelijk te maken, zie Vrijwilliger worden

... dubbellidmaatschap met de Wereldfietser

Voor een interessant kortingsbedrag kun je het lidmaatschap van onze zusterorganisatie de “Wereldfietser” combineren met het donateurschap van Europafietsers, ook met allerlei bijkomende voordelen, zie Dubbellidmaatschap met de Wereldfietser

... schrijf een artikel voor Fietsplan

Heb je een (leuke) (fiets)ervaring waar je andere fietsers deelgenoot van wilt maken: schrijf een artikel voor Fietsplan. Stuur je verhaal (500-1.000 woorden) in via dit formulier. Stuur ook je originele foto(‘s) in.

... donateursbijeenkomsten

In 2015 is in Noord-Holland de eerste donateursbijeenkomst georganiseerd. Omdat dit 'voor herhaling vatbaar' was, is besloten om ook in andere regio's deze bijeenkomsten te gaan organiseren met als doel een betere binding met onze donateurs en ook om te zorgen dat je de Europafietsers-donateurs uit je eigen regio leert kennen: bijv. je wilt een grote tocht gaan maken en wellicht weet je op dit ogenblik niet dat een andere donateur een paar straten verderop dezelfde tocht vorig jaar heeft gemaakt, enz.
We zullen proberen gezelligheid en nut te combineren: voordrachten en onderling kennismaken.

We hebben in 2016 inmiddels bijeenkomsten gehad in:
 • Aalten (3 maart)
 • Beek-Ubbergen (10 maart)
 • Heiloo (23 maart)
 • Middelburg (30 maart)
 • Utrecht (3 april)
 • Groningen (17 april)
 • Santpoort (23 april)
 • Goirle (24 april)
Ook in andere regio's zal een dergelijke bijeenkomst worden georganiseerd. Er zijn plannen voor de volgende plaatsen:
 • Dordrecht
 • Roermond
 • Amsterdam

Zodra hier meer over bekend is, zal dit worden vermeld op deze website.

Donateurs zullen via e-mail een uitnodiging ontvangen voor de bijeenkomst die in de eigen regio wordt georganiseerd, maar komt die dag niet uit dan heb je de mogelijkheid om voor een andere datum/plaats te kiezen.

... ik zoek een fietsmaatje

Graag verwijzen we je naar het forum van de Wereldfietser, rubriek Reisgenoten