Spring naar content

Regiobijeenkomst Amsterdam

Graag nodigen we je uit voor het ‘Fietsersband’-café Amsterdam op dinsdag 26 maart, inloop 19.30 uur in de Thomaskerk.

Door Stichting Europafietsers worden er in een aantal regio’s bijeenkomsten georganiseerd voor donateurs van Europafietsers. Zo ook in de regio Amsterdam. We willen hiermee de onderlinge band tussen onze donateurs verstevigen en tegelijk Europafietsers bij een breder publiek onder de aandacht brengen. Donateurs gaan met elkaar in gesprek over fietsen en reizen, alles onder genot van een aangeklede koffie. 

Aan de deelname zijn geen kosten verbonden en introducees zijn meer dan welkom. Voor elke bijeenkomst is er een regionaal team dat voor een pakkend programma zorg draagt. Maar overal is het meest belangrijk de borrelpraat om de onderlinge contacten te verstevigen.

Locatie

Thomaskerk
www.dethomas.nl
Prinses Irenestraat 36 (nabij Beethovenstraat en WTC)
1077 WX Amsterdam
020 – 673 8171 

’Thomaskerk’ is enkele minuten lopen vanaf NS-Station Amsterdam Zuid WTC. Met deze link vind je snel de route voor fiets of auto op Google Maps.
Het aantal plaatsen is maximaal 35 en vol is vol

Programma

Voor de pauze is er mogelijkheid tot veel onderling contact. Je kunt dan ook terecht met al je fietsvakantievragen.

 • Welkom en mededelingen.
  Het bestuur informeert je over recente ontwikkelingen waaronder de uitreiking van een aanmoedigingsprijs in de vorm van een beurs voor jongeren.
 • Presentatie van een aantal pitches. Je kunt je hiervoor aanmelden.
  Een pitch is een korte presentatie over een bepaald onderwerp. Op onze bijeenkomst krijg je ca. 5 minuten om je gehoor laaiend enthousiast te maken met jouw verhaal.
  Graag vooraf aanmelden (zie aanmeldformulier).
 • Inventarisatie van vragen en onderwerpen.
 • Pauze.
 • Presentatie: Iris Bezuijen en Sedat Çakır‘ nemen je mee met ‘Sultans Trail‘ in de historie van  de Osmaanse geschiedenis en laten je zien wat deze  route van Wenen tot Istanbul aan natuurschoon, cultuur en idyllische fietspaadjes te bieden heeft.   
  Er is nog ruimte voor een presentatie van een van de deelnemers. Met klem verzoeken we bij inschrijving aan te geven waarover je een presentatie zou kunnen geven. 
 • Afsluiting, suggesties voor vervolg. We proberen voor 22.00 uur af te ronden.

Organisatieteam

Jos van Helden en Henk Juffer, samen met Roeland Janssen kijken uit naar jullie komst en verheugen zich op een gezellige en informatieve avond.
Wil je helpen? Stuur dan een mailtje met je telefoonnummer naar regiobijeen@europafietsers.nl.. Je wordt dan snel teruggebeld!

Aanmelden