Spring naar content

Regiobijeenkomst Arnhem

Om de onderlinge band tussen onze donateurs en vrijwilligers in de regio te verstevigen, organiseren we in verschillende regio’s fietserscafés waar men onder het genot van koffie, een hapje en een drankje met elkaar in gesprek kan gaan over fietsen, reizen en natuurlijk over Europafietsers.
Aan de deelname zijn geen kosten verbonden en introducees zijn meer dan welkom. Voor elke bijeenkomst  is er een regionaal team dat zorgdraagt voor een middag met boeiende presentaties, maar overal is het meest belangrijke onderdeel de borrelpraat om het onderlinge contact te verstevigen.

Graag nodigen we je uit voor het ‘Fietsersband’ – Fietserscafé Gelderland op zondag 26 maart 13.30 uur
in wijkcentrum ‘De Lommerd’ in Arnhem

Locatie

Wijkcentrum ‘De Lommerd’
www.lommerd.nl
Spijkerstraat 185A
6828 DC Arnhem
026-44 23 549

Wijkcentrum De Lommerd is met ca. 5 minuten wandelen te bereiken vanaf NS Station Arnhem Velperpoort en binnen twintig minuten vanaf Arnhem-Centraal.
Met deze link vind je snel de looproute vanaf het station via Google Maps.
Wie met de auto komt, kan parkeren in de garage bij station Velperpoort of in de Musis-parkeergarage.
Fietsen kunnen alleen buiten worden gestald en met een extra kettingslot is dat redelijk veilig. Wil je liever een bewaakte stalling, dan kan dat gratis op het Johny van Doorneplein (onder het voormalig V&D gebouw).

Programma

  • Inloop vanaf 13.30 uur, met koffie, thee en vlaai.
  • Welkomstwoord door het bestuur. Roeland Janssen neemt de honneurs waar en brengt je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, neemt vragen en opmerkingen mee en zal suggesties onder de aandacht van het bestuur brengen.
  • Presentatie van een aantal pitches. Je kunt je hiervoor aanmelden.
    Een pitch is een korte presentatie over een bepaald onderwerp. Op onze bijeenkomst krijg je ca. 10 minuten om je gehoor laaiend enthousiast te maken met jouw verhaal.
    Graag vooraf aanmelden in een mailtje naar pieterhelmich@gmail.com. Vermeld daarin naam en titel van de pitch. Wim Lucassen bijt de spits af met ‘Welcome in my garden’.
  • Videopresentatie Abdijenfietsroute door Bart van Sandvliet en Katrien Seynaeve. Een route van 1.600 kilometer langs 32 Trappistenbrouwerijen.
  • Rondvraag en inventarisatie wensen volgende bijeenkomst(en).
  • Afsluiting en nazit in de bar tot 17.30 uur met afsluitende borrel.

Organisatieteam

Pieter Helmich, Jan Roemer en Roeland Janssen kijken uit naar jullie komst en verheugen zich op een gezellige en informatieve middag.

Aanmelden

Deze bijeenkomst is vol. Je kunt je niet meer aanmelden.

Wellicht heb je vragen over bijvoorbeeld routeplanning of een langere fietstocht, of wil je zelf een presentatie geven over een bepaalde route, fietservaring of fietsonderwerp. Het zou fijn zijn als je dat even aangeeft bij de aanmelding, zodat wij hiermee rekening kunnen houden in het programma.