Spring naar content

Regiobijeenkomst Assen

Om de onderlinge band tussen onze donateurs en vrijwilligers in de regio te verstevigen, organiseren we in verschillende regio’s fietserscafés waar men onder het genot van koffie, een hapje en een drankje met elkaar in gesprek kan gaan over fietsen, reizen en natuurlijk over Europafietsers.
Aan de deelname zijn geen kosten verbonden en introducees zijn meer dan welkom. Voor elke bijeenkomst  is er een regionaal team dat zorgdraagt voor een middag met boeiende presentaties, maar overal is het meest belangrijke onderdeel de borrelpraat om het onderlinge contact te verstevigen.

Graag nodigen we je uit voor het ‘Fietsersband’- Fietserscafé Noord-Nederland op zondag 2 april 13.00 uur in het ‘Duurzaamheidscentrum’ in Assen

Locatie

Duurzaamheidscentrum Assen
www.duurzaamheidscentrumassen.nl
Bosrand 2
9401 SL Assen
0592-36 62 00

Duurzaamheidscentrum Assen is met een half uurtje wandelen te bereiken vanaf Station Assen.
Of neem lijn 20 richting Meppel. Uitstappen bij halte Stadsbroek, dan is het nog ongeveer 10 minuten lopen via het parkeerterrein Stadsbroek.
Met deze link vind je snel de route voor fiets of auto via Google Maps.

Programma

  • Inloop vanaf 13.00 uur, met koffie, thee en cake.
  • Welkomstwoord door het bestuur. Bestuursvoorzitter Henk Vriend brengt je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en neemt je vragen en opmerkingen mee mee naar de komende strategiedagen van het bestuur.
  • Presentatie “Links Fietsen op Keltische Klanken”. Presentatie in beeld en geluid door Jan Schlaman over zijn fietservaringen in Schotland.
  • Interactieve discussie “Hoe blijf je in contact met de thuisblijvers”.
    Vragen en meningen over hoe je het contact onderhoudt of hoe je belevenissen deelt met de thuisblijvers. Maak je juist wel of bewust niet gebruik van Facebook, Instagram of hou je een blog bij? Gebruik je misschien Polarsteps of Relive. Kortom, we vragen naar je ervaringen.
  • Rondvraag en inventarisatie wensen volgende bijeenkomst(en).
  • Afsluiting met een gezellig samenzijn.

Organisatieteam

Jan Schlaman en Janny & Frans Kabel kijken uit naar jullie komst en verheugen zich op een gezellige en informatieve middag.

Aanmelden

Deze bijeenkomst is vol. Je kunt je niet meer aanmelden.