Spring naar content

Regiobijeenkomst Heiloo

Om de onderlinge band tussen onze donateurs en vrijwilligers in de regio te verstevigen, organiseren we in verschillende regio’s fietserscafés waar men onder het genot van koffie, een hapje en een drankje met elkaar in gesprek kan gaan over fietsen, reizen en natuurlijk over Europafietsers.
Aan de deelname zijn geen kosten verbonden en introducees zijn meer dan welkom. Voor elke bijeenkomst  is er een regionaal team dat zorgdraagt voor een middag met boeiende presentaties, maar overal is het meest belangrijke onderdeel de borrelpraat om het onderlinge contact te verstevigen.

Graag nodigen we je uit voor het ‘Fietsersband’-café Noord Holland op woensdag 29 maart 2023 19.30 uur
in ‘Het Trefpunt’ te Heiloo

Locatie

Het Trefpunt
www.trefpuntheiloo.nl
Abraham du Bois-hof 2
1852 EZ Heiloo
072 533 1297
Het Trefpunt is met vijf minuten lopen vanaf NS-Station Heiloo goed bereikbaar.
Met deze link vind je snel de route voor fiets of auto op Google Maps.
Het aantal plaatsen is maximaal 50 en vol is vol.

Programma

Voor de pauze is er mogelijkheid tot veel onderling contact. Je kunt dan ook terecht met al je fietsvakantievragen. In het tweede deel van het programma wordt een presentatie van een fietstocht gegeven.

  • 19.30 uur: Inloop, met koffie of thee.
  • 20.00 uur: Welkom en mededelingen o.a. mededelingen vanuit bestuur door Henk Vriend. Inventarisatie van specifieke vragen.
  • 20.15 uur: Presentatie van een aantal pitches. Je kunt je hiervoor aanmelden.
    Een pitch is een korte presentatie over een bepaald onderwerp. Op onze bijeenkomst krijg je ca. 5 minuten om je gehoor laaiend enthousiast te maken met jouw verhaal.
    Graag vooraf aanmelden in een mailtje naar b.korf.1@kpnmail.nl. Vermeld daarin naam en titel van de pitch.
  • 20.45 uur: Pauze.
  • 21.10 uur: Presentatie over de Noordzeeroute door Peter Mul.
  • 21.50 uur: Afsluiting, suggesties voor vervolg.

Organisatieteam

Bart en Willemien Korf en Rolf Hoekstra kijken uit naar jullie komst en  verheugen zich op een gezellige en informatieve avond.
Bart en Willemien organiseren met veel plezier al 6 jaar deze bijeenkomsten maar hebben aangegeven dat het dit jaar voor hen de laatste keer is. We doen daarom een dringend beroep op nieuwe medeorganisatoren. Wil je helpen? Stuur dan een mailtje met je telefoonnummer naar r.hoekstra73@upcmail.nl. Je wordt dan snel teruggebeld

Aanmelden

Deze bijeenkomst is vol, je kunt je niet meer aanmelden.