Spring naar content

Regiobijeenkomst Middelburg

Om de onderlinge band tussen onze donateurs en vrijwilligers in de regio te verstevigen, organiseren we in verschillende regio’s fietserscafés waar men onder het genot van koffie, een hapje en een drankje met elkaar in gesprek kan gaan over fietsen, reizen en natuurlijk over Europafietsers.
Aan de deelname zijn geen kosten verbonden en introducees zijn meer dan welkom. Voor elke bijeenkomst  is er een regionaal team dat zorgdraagt voor een middag met boeiende presentaties, maar overal is het meest belangrijke onderdeel de borrelpraat om het onderlinge contact te verstevigen.

Graag nodigen we je uit voor het ‘Fietsersband’ – Fietserscafé Zeeland op zaterdag 16 maart 13.30 uur
in ‘de Houttuinen’ in Middelburg (er is plek voor maximaal 30 mensen)

Locatie

De Houttuinen
https://dehouttuinen.nl/
Achter de Houttuinen 30
4331 NJ Middelburg
0118 644969

Vanaf het station is het ongeveer 15 minuten lopen. Klik hier voor de route.

Kom je met de auto dan zie je op de toegangswegen naar het stadscentrum borden staan met daarop de P-route. Deze route leidt je snel naar de verschillende parkeerterreinen en -garages. Het handigst is om parkeerterrein Hof van Tange te kiezen P1. Hier kun je de gehele dag parkeren. Tarieven € 3,00 per uur. Ook kun je parkeren in parkeergarage P6, Achter de Houttuinen, dit kan onbeperkt. Tarieven € 3,00 per uur en € 18,60 per dag. Daarnaast zijn er in de aangrenzende straten ook parkeerplaatsen met een parkeermeter.
Met deze link vind je snel de route voor fiets of auto via Google Maps.

Programma

Voor de pauze is er mogelijkheid tot veel onderling contact. Je kunt dan ook terecht met al je fietsvakantievragen. In het tweede deel van het programma wordt een presentatie van een fietstocht gegeven.

 • Welkom met koffie/thee met gebak. 
 • Mededelingen en vragen.
  Het bestuur informeert je over recente ontwikkelingen waaronder de uitreiking van een aanmoedigingsprijs in de vorm van een beurs voor jongeren.
 • Presentatie van een aantal pitches. Je kunt je hiervoor aanmelden.
  Een pitch is een korte presentatie over een bepaald onderwerp. Op onze bijeenkomst krijg je ca. 5 minuten om je gehoor laaiend enthousiast te maken met jouw verhaal.
  Graag vooraf aanmelden (zie aanmeldformulier).
 • Inventarisatie van vragen en onderwerpen.
 • Pauze.
 • Presentatie: Roeland Janssen is auteur van de fietsroute ‘Spoor van de Vrijheid” en neemt je in zijn presentatie mee op de fiets in de geschiedenis van D-Day 1944.
  Er is nog ruimte voor een eigen presentatie. Met klem verzoeken we bij inschrijving aan te geven waarover je een presentatie zou kunnen geven. 
 • Afsluiting met een drankje, suggesties voor vervolg. We proberen voor 17.00 uur af te ronden.

Organisatieteam

Froukje Don, Riet Beukert en Roeland Janssen kijken uit naar jullie komst en verheugen zich op een gezellige en informatieve bijeenkomst.
Wil je helpen? Stuur dan een mailtje met je telefoonnummer naar regiobijeen@europafietsers.nl. Je wordt dan snel teruggebeld.

Aanmelden