Spring naar content

Regiobijeenkomst Nijmegen

Om de onderlinge band tussen onze donateurs en vrijwilligers in de regio te verstevigen, organiseren we in verschillende regio’s fietserscafés waar men onder het genot van koffie, een hapje en een drankje met elkaar in gesprek kan gaan over fietsen, reizen en natuurlijk over Europafietsers.
Aan de deelname zijn geen kosten verbonden en introducees zijn meer dan welkom. Voor elke bijeenkomst  is er een regionaal team dat zorgdraagt voor een middag met boeiende presentaties, maar overal is het meest belangrijke onderdeel de borrelpraat om het onderlinge contact te verstevigen.

Graag nodigen we je uit voor het ‘Fietsersband’ – Fietserscafé Nijmegen op zaterdag 20 april om 10.00 uur
in Thiemeloods in Nijmegen

Locatie

Thiemeloods
https://thiemeloods.nl/
Leemptstraat 34
6512 EN Nijmegen
06 53433963

Het is 7 minuten lopen van Nijmegen CS naar Thiemeloods. Met de bus kun je uitstappen halte Spoorkuil, trap op en Piet Heinstraat uitlopen, dan rechts en weer links (5 minuten).
Met deze link vind je snel de looproute vanaf het station via Google Maps.
Wie met de auto komt, kan parkeren in In de wijk Bottendaal (€2,30 per uur van 9:00-21:00 uur m.u.v. zondag 12:00-18:00 uur), in de Tollenstraat en Thijmstraat (7 minuten lopen; gratis), Keizer Karel Garage (8 minuten lopen), P+R Eerste Oude Heselaan (17 minuten lopen) of P+R Nijmegen Noord (trein/bus naar Nijmegen Centraal, dan 10 minuten lopen).

Programma

 • Welkom met koffie/thee met gebak. 
 • Mededelingen en vragen.
  Het bestuur informeert je over recente ontwikkelingen waaronder de uitreiking van een aanmoedigingsprijs in de vorm van een beurs voor jongeren.
 • Presentatie van een aantal pitches. Je kunt je hiervoor aanmelden.
  Een pitch is een korte presentatie over een bepaald onderwerp. Op onze bijeenkomst krijg je ca. 5 minuten om je gehoor laaiend enthousiast te maken met jouw verhaal.
  Graag vooraf aanmelden (zie aanmeldformulier).
 • Inventarisatie van vragen en onderwerpen.
 • Pauze.
 • Presentatie door Vera Mattijsen. lid van de beheerdersgroep  St. Jacobsroutes. Zij neemt je mee in de aspecten van een pelgrimsroute op de fiets en waarom het Frans/Spaanse deel op de Unesco Werelderfgoedlijst staat.
  Er is nog ruimte voor een presentatie van een van de deelnemers. Met klem verzoeken we bij inschrijving aan te geven waarover je een presentatie zou kunnen geven. 
 • Afsluiting met een drankje, suggesties voor vervolg. We proberen voor 12.30 uur af te ronden.

Organisatieteam

Ruud Geerts , Vera Mattijssen en Ger en Willeke Keijsers kijken uit naar jullie komst en verheugen zich op een gezellige en informatieve bijeenkomst.
Wil je helpen? Stuur dan een mailtje met je telefoonnummer naar regiobijeen@europafietsers.nl. Je wordt dan snel teruggebeld.

Aanmelden