Spring naar content

Regiobijeenkomst Utrecht

Om de onderlinge band tussen onze donateurs en vrijwilligers in de regio te verstevigen, organiseren we in verschillende regio’s fietserscafés waar men onder het genot van koffie, een hapje en een drankje met elkaar in gesprek kan gaan over fietsen, reizen en natuurlijk over Europafietsers.
Aan de deelname zijn geen kosten verbonden en introducees zijn meer dan welkom. Voor elke bijeenkomst  is er een regionaal team dat zorgdraagt voor een middag met boeiende presentaties, maar overal is het meest belangrijke onderdeel de borrelpraat om het onderlinge contact te verstevigen.

Graag nodigen we je uit voor het ‘Fietsersband’- Fietserscafé Utrecht op zondag 2 april 13.00 uur bij Centrum Emma in Utrecht

Locatie

Centrum Emma
www.centrumemma.nl
Cremerstraat 245/247 (ingang tegenover huisnummer 218)
3532 BJ Utrecht
030-73 70 584

Centrum Emma is met ca. een kwartiertje wandelen te bereiken vanaf Station Utrecht Centraal; neem de uitgang Jaarbeursplein.
Met deze link vind je snel de looproute vanaf het station via Google Maps.

Programma

 • Inloop vanaf 13.00 uur, met koffie, thee en vlaai.
 • Welkomstwoord door het bestuur. Dirk Ooms brengt je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en neemt je vragen en opmerkingen mee mee naar het bestuur.
 • Boeiende video presentaties over Abdijenfietsen. door Bart van Sandvliet en Katrien Seynaeve.  Een route van 1.600 kilometer langs 32 Trappistenbrouwerijen in België en stukje Nederland.
 • Presentatie van een aantal pitches. Je kunt je hiervoor aanmelden.
  Een pitch is een korte presentatie over een bepaald onderwerp. Op onze bijeenkomst krijg je ca. 10 minuten om je gehoor laaiend enthousiast te maken  met jouw verhaal.
  Graag vooraf aanmelden in een mailtje naar annemarie.v.putten@gmail.com. Vermeld daarin naam en titel van de pitch.
 • Interactieve discussie “Hoe blijf je in contact met de thuisblijvers”.
  Vragen en meningen over hoe je het contact onderhoudt of hoe je belevenissen deelt met de thuisblijvers. Maak je juist wel of bewust niet gebruik van Facebook, Instagram of hou je een blog bij? Gebruik je misschien Polarsteps of Relive. Kortom, we vragen naar je ervaringen.
 • Rondvraag en inventarisatie wensen volgende bijeenkomst(en).
 • Afsluiting en nazit tot 16.30 uur.

Organisatieteam

Annemarie van Putten en Dirk Ooms kijken uit naar jullie komst en verheugen zich op een gezellige en informatieve middag.

Aanmelden

De bijeenkomst is geweest. Hou de site in de gaten voor de volgende bijeenkomst.