Spring naar content

Regiobijeenkomst Utrecht

Om de onderlinge band tussen onze donateurs en vrijwilligers in de regio te verstevigen, organiseren we in verschillende regio’s fietserscafés waar men onder het genot van koffie, een hapje en een drankje met elkaar in gesprek kan gaan over fietsen, reizen en natuurlijk over Europafietsers.
Aan de deelname zijn geen kosten verbonden en introducees zijn meer dan welkom. Voor elke bijeenkomst  is er een regionaal team dat zorgdraagt voor een middag met boeiende presentaties, maar overal is het meest belangrijke onderdeel de borrelpraat om het onderlinge contact te verstevigen.

Graag nodigen we je uit voor het ‘Fietsersband’- Fietserscafé Utrecht op zondag 24 maart 13.00 uur
bij Centrum Emma in Utrecht

Locatie

Centrum Emma
www.centrumemma.nl
Cremerstraat 245/247 (ingang tegenover huisnummer 218)
3532 BJ Utrecht
030-73 70 584

Centrum Emma is met ca. een kwartiertje wandelen te bereiken vanaf Station Utrecht Centraal; neem de uitgang Jaarbeursplein.
Met deze link vind je snel de looproute vanaf het station via Google Maps.

Programma

Voor de pauze is er mogelijkheid tot veel onderling contact. Je kunt dan ook terecht met al je fietsvakantievragen. In het tweede deel van het programma wordt een presentatie gegeven.

 • Welkom met koffie/thee met gebak. 
 • Mededelingen en vragen.
  Het bestuur informeert je over recente ontwikkelingen waaronder de uitreiking van een aanmoedigingsprijs in de vorm van een beurs voor jongeren.
 • Presentatie van een aantal pitches. Je kunt je hiervoor aanmelden.
  Een pitch is een korte presentatie over een bepaald onderwerp. Op onze bijeenkomst krijg je ca. 5 minuten om je gehoor laaiend enthousiast te maken met jouw verhaal.
  Graag vooraf aanmelden (zie aanmeldformulier).
 • Inventarisatie van vragen en onderwerpen.
 • Pauze.
 • Presentatie door Wim Matser, medewerker bij Horizon Fietsen in Utrecht. Hij laat je zien hoe euvels van pech onderweg snel opgelost kunnen worden.
 • Annemarie van Putten zal je meenemen met een pakkende presentatie over de fietstocht van de Alpe Adria route.
  Er is nog ruimte voor een presentatie van een van de deelnemers. Met klem verzoeken we bij inschrijving aan te geven waarover je een presentatie zou kunnen geven. 
 • Afsluiting met een drankje, suggesties voor vervolg. We proberen voor 17.000 uur af te ronden.

Organisatieteam

Annemarie van Putten, Dirk Ooms en Henk Tap kijken uit naar jullie komst en verheugen zich op een gezellige en informatieve bijeenkomst.
Wil je helpen? Stuur dan een mailtje met je telefoonnummer naar regiobijeen@europafietsers.nl. Je wordt dan snel teruggebeld.

Aanmelden