Deze route maakt deel uit van: Overige routes Alpenlanden

Een rondrit langs rivieren en door bergen

13 trajecten: een grote rondrit van bijna .1000 km lang (met extra's 1.130 km). Veel overnachtingsadressen, waardoor je eenvoudig kunt stoppen wanneer je wilt. De gedeelten langs Rhône en Rijn zijn ook opgenomen in Ring 3.

Aanvullingen, GPS en overige informatie

Deze route is niet van Europafietsers. Daarom verwijzen we voor verdere informatie naar de website van de makers: www.recreatief-fietsen.nl.

 

Luc Oteman

Routeboekje(s) en GPS

Met onderstaande link(s) kun je het gewenste boekje bestellen bij de Webwinkel van Europafietsers. Ben je donateur van Europafietsers, log dan na het plaatsen van je bestelling(en) eerst in voordat je de bestelling gaat afronden.

Fietsen door Zwitersland

GPS

Deze route is niet van Europafietsers. Voor GPS-informatie verwijzen we naar de website van de maker.

Meer informatie

Hoe werkt het bestellen en donateursvoordelen

Ervaringen van fietsers

Wil je graag vertellen waarom je deze route leuk vond, of wil je anderen laten delen in wat je beleefde? Wil je met ons een blog delen?
Vul dan hieronder je ervaring in. Je reactie wordt direct geplaatst.

Reacties

In 2014 fietsten we in het voorjaar de Frontlijnroute tot Basel en in de zomer breiden we er nog een Rondje Zwitserland aan... een tocht die zeker thuis hoort in onze top 3: https://fietsenchrislu.wordpress.com/2014/09/03/zwitserland-2014/

Hey! Heeft een van jullie ervaring met fieten in Portes du Soleil. Ga over een aantal weken naar https://chezjan.com/nl/fietsen-in-zwitserland/ en vroeg me af hoe het fietsen daar is. 

In juni 2016 fietsten wij van Holland naar Nice via Zwitserland. Op mijn website https://lexschruijer.com/holland-nice-per-fiets vind je een verslag van deze reis, voorzien van veel foto's, een link naar een kort filmpje, links naar kaarten van de gevolgde route op Strava etc. Veel kijk- en leesplezier!

Fietstocht lijkt me  mooi.  

Maar wat kosten de pensions?

Bedankt voor reactie alvastC