Spring naar content

Over deze website

Europafietsers is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet er alles aan om deze actueel en juist te houden.

Kom je toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan horen wij dat graag van je. Je kunt een bericht sturen via het Contactformulier (kies bij Onderwerp voor ‘Website’). Europafietsers wijst je er wel op dat je aan de informatie op deze website geen rechten kunt ontlenen.

Op de website staan links naar websites van (niet-commerciële) instellingen en organisaties. Europafietsers is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de sites waarnaar verwezen wordt.

Auteursrecht

Alle informatie en afbeeldingen op deze website vallen onder de auteursrechten van Europafietsers. Wil je iets overnemen, neem dan contact op via het Contactformulier en kies bij Onderwerp voor ‘Algemeen’. Dit geldt ook voor foto’s van de verschillende fotografen.

Privacy

Contactgegevens die je op onze website achterlaat, zullen door Europafietsers vertrouwelijk worden behandeld en worden niet aan derden verstrekt of openbaar gemaakt.

Zie voor meer informatie onze Privacyverklaring

Colofon

  • Het logo is ontworpen door Jelle S. Bosma.
  • De website is ontworpen en gebouwd door Yard Digital Agency.