Spring naar content

Fiets en Wandel Beurzen

In februari en maart zijn de Fiets en Wandel Beurzen er weer.

Op 23, 24 en 25 februari kun je je hart weer ophalen bij de Nederlandse Fiets en Wandel Beurs in Utrecht om inspiratie op te doen voor de komende vakantie(s).

Europafietsers staat er natuurlijk ook weer met meerdere informatieloketten. Over onze routes, GPS gebruik en andere zaken. Ook worden er een paar lezingen gegeven door Europafietsers:

  • Henk Vriend met “Kom kennismaken met de avontuurlijke Limes route” op vrijdag, zaterdag en zondag om 12.30 uur in Zaal 2.
  • Jan Schlaman met ‘Fietsen langs de muur van Hadrianus “op vrijdag en zaterdag om 15.30 uur en op zondag om 10.30 uur. Alle keren in Zaal 2.
  • Ger Keijser en Vera Matthijssen met “Pyreneeën en meer hoogtepunten aan de Santiago -fietsroutes” op zondag om 12.30 in Zaal 5.

Meer informatie over deze Fiets en Wandel Beurs vind je op https://www.fietsenwandelbeurs.nl

Ook op de Belgische editie van de Fiets en Wandel Beurs op 2 en 3 maart in Gent is Europafietsers aanwezig met een informatiestand.

Daarnaast worden er een paar lezingen gegeven door Europafietsers:

  • Roeland Janssen met “Vélopalise, het Spoor van de Vrijheid van Normandië naar Nederland” op zaterdag om 13.30 uur en op zondag om 12.30 uur in zaal Flex 3.
  • Henk Vriend met “Kom kennismaken met de avontuurlijke Limes route” op zaterdag 2 maart om 11.30 in zaal Flex 3 en op zondag 3 maart om 15.30 ook in zaal Flex 3.

Meer informatie over deze beurs vind je op https://fietsenwandelbeurs.be/

Deel deze pagina

Reacties

Reageren

Geef je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *