Deze route maakt deel uit van: Overige routes Duitsland Oost Europa

Fietstocht tussen 2 prachtsteden. Wereldstad München wordt hierdoor verbonden met Ring 2 (in Regensburg) en Ring 3 in Praag. Combinatietochten met de Limes fietsroute (in Regensburg) en de route  Fietsen naar Praag liggen uiteraard ook voor de hand. Vanuit Düsseldorf zijn zowel München als Regensburg met de nachttrein bereikbaar.

Er is een kaart (1:50.000) voor het gehele traject van 450 km, met alle elementaire routeinformatie erbij (onder andere overnachtingen) en sinds 2017 ook een gidsje van Bikeline met kaartjes 1:75.000.

Routeboekje(s) en GPS

Met onderstaande link(s) kun je het gewenste boekje e.d. bestellen bij de Webwinkel van Europafietsers. Ben je donateur van Europafietsers, log dan na het plaatsen van je bestelling(en) eerst in voordat je de bestelling gaat afronden.

GPS

Bikeline levert (via een code in het boekje) ook een gps-track.

Meer informatie

Hoe werkt het bestellen en donateursvoordelen

Ervaringen van fietsers

Wil je graag vertellen waarom je deze route leuk vond, of wil je anderen laten delen in wat je beleefde? Wil je met ons een blog delen?
Vul dan hieronder je ervaring in. Je reactie wordt direct geplaatst.

Reacties

Op bovengenoemd deeltraject loopt de routebeschrijving op de (voortreffelijke!) Leporellokaart niet synchroon met sommige GPStracks, let op de nummers: fietsroute 3a loopt via een vrij heuvelachtige route via Merklin, fietsroute 3 volgt de Leporello route.